Twitter marketing mistakes Antalya Klima Servisi: Antalya Teknik

Antalya Teknik

Klima Tamir Servisi

Antalya Klima Servisi Antalya genelinde arıza servisi. Klimalarınıza Tamir, Bakım, Onarım, Montaj, Klima gazı, Sökme - Takma- Yer değiştirme, Teknik Servis Hizmeti vermektedir.

Klima Arıza Servisi

Antalya Klimacı ekibimiz klima montaj, onarım, bakım ve parça değişiminde klimalar konusunda eğitimli ve deneyimli teknisyenlerden oluşmaktadır. Her marka klimaya tamir bakım onarım teknik servis hizmeti. Güvenilir ve kaliteli servis hizmeti anlayışı ile hareket eden her biri alanında sertifikalı genç teknisyenlerimiz tarafından değiştirilen her parçaya 1 yıl garanti güvencesi altındadır.

Klima Tamir Servis

Klima Tamir Servisleri içerisinde en iyi Klima Servisi olma hedefi ile uzun yıllardan beri çalışmalarını şekillendiren Antalya Klima Servisi, hizmetlerini müşteri memnuniyetini maksimum seviyede sağlamayı hedefleyerek gerçekleştirmektedir.

Klima Bakımı

Cihazların ısı transfer yüzeylerinde meydana gelen kirlenme ve tahribatlar cihazın performansında düşüklüğe neden olur. Ayrıca cihaz içerisindeki soğutucu gazın işletme basıncında mevsime göre düzeltme yapılması gerekir. Bu nedenle klima cihazlarına yılda iki kez klima bakımı yapılması son derece önemlidir.
Bakımı yapılmayan klimaların verimi düşecek, enerji sarfiyatı artacaktır.
Klima cihazlarınız dan en iyi verimi en az maliyetle alabilmeniz için, Klima Servisi Antalya Teknik
Yaşam kalitenizi yükselten Klima ürününüzü iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Teknik Servis

2002 yılının ilk çeyreğinde Avrupa yakasında kurulan firmamız Antalya Teknik Servis adı altında kurumsal hizmet vermeye başlamıştır.
Uzman kadrosuyla tüm marka ve model klimalarınıza teknik destek veren firmamız Klima servisi, Klima bakımı, Klima montajı, Klima Sökme-Takma, Klima arızası, Klima Yer Değişimi, Klima Satışı, Klima parçaları satışı, teknik destek, Beyaz Eşya, Klima, Kombi ve Doğalgaz servis, proje, tamir, bakım teknik servis hizmetleri vermektedir.

Klima Montajı

Klimanızın doğru yere monte edilmesi yüksek önem taşımaktadır. Yanlış yere monte edilen klimalardan istediğiniz verimi bazen hiç alamazken bazen çok yüksek enerji sarfiyatıyla alabilmektesiniz.
Klimanız görevini yerine getirmek için ortam ısısını yanlış bir noktadan kontrol ettikçe klimanızın ömrü kısalmaktadır.
Kullandığınız klimanın BTU değerine göre ve monte edileceği ortamda en uygun yeri seçmenizde size yardımcı olmaktadır. İstanbul geneline alanlarında uzman teknik personelimizle size klima montajı konusunda her marka klima ve ortamda hizmet vermekteyiz.
Klima Montajında Yapılması Gerekenler Nelerdir?
detaylı bilgi için Lütfen Klima Montajı sayfamızı ziyaret edin.

Klima Bakımı Servisi

Klima Bakım Servisi Olarak Neler Yaparız?
Kondenser ve Evaparatörün klima temizleme ilacı ile ve basınçlı su ile temizliği,
Elektrik tesisatı, V otamat, Voltaj – akım değerlerinin kontrolü,
R-22 gazının yüksek ve alçak basınç değerinin kontrolü,
Drenaj tavası ve hattının temizliği,
İç fan pervanelerinin temizliği,
Tüm bağlantılarının kontrolü,
Hava filtrelerinin temizliği,
Estetik görüntü kontrol,
Eksik ise gaz ilavesi.
Klima Teknik Servisi
Yıllardır ısıtma ve soğutma sektöründe siz değerli müşterilerine hizmet vermekten memnuniyet duyan Antalya Klima SERVİSİ her türlü klima arıza ve bakım hizmetlerinde yanınızdadır.
Klimanız gerek bulundukları konum ile gerekse değişik mevsim şartlarına maruz kalmaları sebebi ile klimalarda bazı hasarlar oluşabilmektedir. Cihazın ısı transfer bölümünde meydana gelebilecek hasar ve kirlenmeler, klima cihazınızın performansını önemli derecede etkilemektedir. Bu sorunun ortadan kalkması için klima cihazınıza senede iki defa periyodik klima bakımı yapılması gerekmektedir.
Klima Servisi
Her Marka Ve Model Klima Duvar Tipi - Tavan Tipi - Yer Tipi - Asma Tavan Tipleri - Salon Tipleri - Kanallı Tipler - Mobil taşınabilir Tip Klimaların Arıza tespiti, Tamiri, Bakımı ve Klima Montaj Servisinde Garantili Hizmet Sunmaktayız.

Klima Tamir Servisi

Kurumsal çözümlerimiz ile tanışmak için yapmanız gereken sadece bizi aramak. Firmamız yılların verdiği özgüven ve sektör gücüyle yıllardan bu yana klima servisi sektöründe hizmet vermektedir.
Klimanızda oluşabilecek tüm arızaların tamirini marka ayırt etmeksizin deneyimli ekiplerimiz orijinal yedek parça kullanarak gerçekleştirmekteyiz. Yaygın servis ağımız ile İstanbul ilçelerinde klima servisi alanında en hızlı ve güvenilir hizmeti vermekteyiz. 
İstanbul içi klima tamir bakım işleriniz için güler yüzlü, dürüst ve profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz. Her marka klimalarınız için firmamız bünyesindeki yetki belgeli elemanlarımızla en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Klima Sağlığa Zararlımı

Klimalar Hasta Ediyor. Klima  sağlığa zararlı mıdır  diye baktığınızda bu cihazların aslında herhangi bir olumsuz duruma yol açması tek ...